"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

КМДА запустила сервіс, який попереджатиме про відключення світла та ремонт доріг

Середа, 24 лютого 2016, 19:05

Київська міська адміністрація запустила сервіс інформування киян про останні події в місті.

Про це пише AIN.ua.

Наприклад, якщо у вашому районі плануються відключення гарячої води, сервіс попередить про це заздалегідь по email, а в разі змін в роботі метро надішле SMS.

Також можна дізнаватися про надзвичайні ситуації в Києві, зміни графіка руху громадського транспорту, роботі комунальних служб і т.д. - кожен сам визначає, що йому цікаво.

Реклама:

Послуга безкоштовна, а щоб підписатися не неї, потрібно заповнити форму на сайті і авторизуватися в пошті і за номером телефону.

Крім побутових моментів, сервіс пропонує також інформувати громадян про новини КМДА, зустрічі чиновників, випадки термінового пошуку донорів крові.

 

Раніше на порталі kyivaudit.gov.ua з'явилася повна фінансова звітність всіх департаментів КМДА та комунальних підприємств, які перебувають на балансі міста: шкіл, дитячих садків, ринків, театрів та ін.

Інформація доступна за 2014 і 2015 роки, а також частково за 2016 рік. Її може безкоштовно подивитися будь-який бажаючий.

Підписуйтесь на наші push-повідомлення, щоб першими дізнаватися про появу нових матеріалів. Ми обіцяємо надсилати тільки дійсно важливі новини.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!