"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Відбувся перший інвестиційний форум у сфері оборонної промисловості України (Рос)

Середа, 24 лютого 2016, 16:40

PROMOTED

18 лютого 2016 р. "A7 CONFERENCES" організували  "Український форум з оборони та безпеки ’16" під патронатом Міністерства оборони України та Державного концерну "УКРОБОРОНПРОМ". Форум став першою найбільшою міжнародною платформою в Україні, що об’єднав учасників українського ринку та міжнародних інвесторів – з фокусом на інвестиційні можливості вітчизняного ринку оборони та безпеки.

У Форумі взяли участь Олександр Турчинов, Секретар Ради Національної безпеки та оборони України, Василь Грицак, Голова Служби безпеки України, Степан Полторак, Міністр оборони України, Роман Романов, Генеральний директор ДК "УКРОБОРОНПРОМ", Ернест Герольд, Заступник помічника Генерального Секретаря НАТО з питань оборонних інвестицій, Марк Опгенорт, Заступник Директора Офісу зв’язку НАТО в Україні, Алан Мербаум, Принципал, Lockheed Martin Missiles & Fire Control, Давід Тевзадзе, Міністр оборони Грузії (1998-2004), Арчіл Цинцадзе, Проектний менеджер реформи національної безпеки і оборони України, Національна Рада Реформ України, Олег Батюк, Керуючий партнер Dentons, Михайло Гвоздьов, Президент та Генеральний конструктор ДП "Антонов", Сергій Попов, Партнер KPMG Ukraine, Ігор Кривцун, академік НАН України, Голова наглядової ради Paton Corporation, Андрій Куликов, ведучий програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV та ін.

У Форумі взяли участь понад 500 представників вищого керівництва компаній з 35-ти країн світу. Форум також відвідали понад 50 представників посольств іноземних держав в Україні.

Реклама:
 

Олександр Турчинов, Секретар Ради Національної безпеки та оборони України, виступаючи під час відкриття Форуму, заявив: "Розбудова та зміцнення сектору нацбезпеки та оборони - основа збереження України та забезпечення демократичного вільного розвитку нашої держави. Сучасний вектор реформування Збройних Сил, Служби безпеки та Міністерства внутрішніх справ стосується, у першу чергу, безальтернативності вибору українського народу європейської і євроатлантичної інтеграції.  Саме перехід на стандарти НАТО, побудова сектору безпеки і оборони, який відповідає найкращим зразкам провідних європейських країн і країн Альянсу, - це ті завдання, які ми намагаємося втілити, незважаючи на те, що колосальний ресурс країни відволікається для протистояння агресору".

Роман Романов, Генеральний директор ДК "УКРОБОРОНПРОМ", під час своєї промови на Форумі підкреслив: "УКРОБОРОНПРОМ" інтегрується у світовий ринок і запрошує всіх міжнародних партнерів до взаємовигідної співпраці. Український оборонний комплекс сьогодні володіє потужностями, що значно перевищують потреби як внутрішнього ринку, так і поточного експорту. У 2015 році підприємства "УКРОБОРОНПРОМУ" виготовили для Збройних Сил України та інших силових структур понад 2 тисячі одиниць техніки, а сума укладених в 2015 році експортних контрактів склала більше $1,3 млрд. Дохід від реалізації продукції склав близько 20 млрд грн, з них за контрактами Міністерства оборони України – 7 млрд грн. Очікуваний чистий прибуток підприємств держконцерну в 2015 році складе близько 1,5 млрд грн проти 350 млн збитку в 2014 році".

Особливістю Форуму стали "1-on-1" зустрічі між інвесторами та представниками українських компаній на другий день Форуму.

Організатор Форуму –  A7 CONFERENCES. Ексклюзивний юридичний партнер – Dentons. Інноваційний партнер – Microsoft Ukraine. Виставкові партнери – ICIPS та ЖК "Orange Park". Генеральний медіа-партнер – Економічна правда, Генеральний ТВ-партнер – 5 канал, Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна, Генеральний спеціалізований медіа-партнер – Defense Express, Ексклюзивний медіа-партнер – ЛігаБізнесІнформ, Ексклюзивний бізнес медіа-партнер – газета "Бізнес", Діловий ТВ-партнер – Перший діловий, також серед медіа-партнерів: Перша Шпальта, Український тиждень, Компаньон, DELO.ua, KyivPost, Апостроф, Milnavigator, Промисловість в фокусі, Defense Update, Військовий інформатор, Defence Blog, Business Views. Форум відбувся за підтримки MBA International, ACC, KMBS. Авіа-партнер – AirLife. Наступний Форум заплановано на 16 лютого 2017 року.

Повний запис он-лайн трансляції Форуму на веб-сайті: www.a7conf.com/defense

Для додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь до Оксани Кадочнікової, менеджера зі зв’язків з громадськістю A7 CONFERENCES, тел.: +38 044 227 27 77, +38 068 120 53 35, oksana@a7-group.com

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: