"Екіпаж Сервіс" пропонує одеситам доставку з ресторанів

Четвер, 18 лютого 2016, 15:03

PROMOTED

Гаряча піца з ніжною сирною скоринкою, ароматним тестом, гілочками базиліка, орегано і начинкою на ваш смак — "Екіпаж Сервіс" дає можливість замовити піцу з доставкою додому.

Понад 2 тисяч страв від 15 піцерій і ресторанів міста — гостра "Пепероні", ніжна "4 сиру", ситна "Імпреза", легкі "Вегетаріанська" і "Овочева" — за допомогою "Екіпаж Сервіс" та послуги доставка піци в Одесі жоден одесит не залишиться голодним. Всі представлені на сайті заклади з радістю нагодують фірмовими піцами від досвідчених шеф-кухарів.

Зверніть увагу на різноманітність соусів в піццах — ніжний бешамель, оригінальний Альфредо, свіжий песто, пікантний сирний, класичний томатний, часниковий, кисло-солодкий. Один з них неодмінно стане улюбленою складовою піци.

Реклама:

Асортимент і партнери "Екіпаж Сервіс"

Важкий робочий день, немає бажання готувати або не хочеться виходити на вулицю в дощову погоду? Тоді ресурс https://ekipazh-service.com.ua/odessa/dostavka-piccy-na-dom.html — оптимальне рішення для вас. Кухарі Marios Trattoria, Francesko, "Маестро Шеф" та інших популярних закладів Одеси приготують улюблену піцу. Протягом години кур'єри "Екіпаж Сервіс" доставлять замовлення за вказаною адресою. Піцу везуть в спеціальних термосумках, завдяки чому вона зберігає свій аромат і залишається гарячою.

 

"Екіпаж Сервіс" пропонує широкий асортимент освіжаючих напоїв — мінеральну воду, лимонад, сік або пиво. До піци можна замовити і салати, представлені в асортименті кожного ресторану. Не забувайте і про солоденьке — на сайті зібрані хрусткі штруделі, ніжні чизкейки, вишукані фондани, карамель ручної роботи, мармелад, варення і багато інших десертів. Ресторани пропонують дитяче меню — відмінний вибір для святкування дня народження або іншого свята вашої дитини.

Бонусна система та акції

Пам'ятайте про акції і приємнi бонуси від "Екіпаж Сервіс" — з ними ви отримаєте улюблене ароматне блюдо з безкоштовною доставкою додому та знижками. Реєстрація на сайті дозволить повторювати замовлення, додавати ресторани в обране, і подарує бонуси за залишені відгуки та запрошених друзів. Бонуси обмінюйте на безкоштовне блюдо, квитки в кіно, цікаві майстер-класи або абонементи по вашим інтересам. Перевіряйте кращі пропозиції від "Екіпаж Сервіс" — сніданок з безкоштовним напоєм, вино в подарунок, безкоштовна піца або роли при замовленні від 500 грн і знижка на перше замовлення. Крім акцій сайту, діють бонуси і знижки певних ресторанів.

Розрахуватися за замовлення можна в режимі онлайн або через кур'єра. Що нового пропонує клієнтам "Екіпаж Сервіс"? Оплату біткоіни через сервіс WayForPay. Замовлення приймаються цілодобово 7 днів на тиждень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!