Банк Конкорд запускає on-line сервіс "Відкриття рахунку в 3 кліка"

Четвер, 11 лютого 2016, 13:33

PROMOTED

 

У кожної людини, хоч раз у житті, з'являються невідкладні справи, які потрібно вирішити терміново з моменту їх виникнення. А для бізнесу терміновість часом вирішує питання вдалої угоди. Такою невідкладною справою може виявитися відкриття поточного рахунку, який потрібно вказати в договорі або надати контрагентам. Розуміючи важливість швидкості і зручності відкриття рахунку, банк Конкорд надає можливість для всіх підприємців, підприємств і приватних осіб зарезервувати рахунок дистанційно без відвідування відділення банку. Термінове відкриття поточного рахунку допоможе не упустити безліч вдалих угод.

Процедура відправки заявки на відкриття рахунку проста, досить перейти на сайт за посиланням: http://concord.ua/ru/vidkrittya_ta_vedennya_rahunkiv

Перейти на вкладку "Відкрити рахунок в 3 кліка". Натиснути на кнопку "Відкрити рахунок онлайн", заповнити онлайн-заявку і натиснути "Відправити".

Реклама:

Вся інформація, зазначена в заявці, доступна тільки банку. Заповнені особисті дані про Вас або про Ваше підприємство обробляються в системі, після чого, менеджер банку оперативно з Вами зв'яжеться для перевірки і уточнення даних.

Для активації рахунку, зарезервованого онлайн, потрібно протягом місяця надати в банк стандартний пакет документів.

Відкривши поточний рахунок в банку Конкорд, Вам надається можливість скористатися всіма видами банківських послуг, що надаються фізичним та юридичним особам

Довідка.

ПАТ "АКБ "КОНКОРД"- комерційний банк, який працює на ринку фінансових послуг з 2006 року. З 2015 року стратегія банку спрямована на обслуговування малого та середнього бізнесу, надаючи швидкий і якісний сервіс. Також в лінійці продуктів банку є цікаві пропозиції для приватних клієнтів - депозити, кредити, платіжні картки і розвивається напрямок Private Banking з індивідуальними пропозиціями для приватного капіталу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!