На "Житомирських ласощах" поліція затримала 134 особи і вилучила зброю

Вівторок, 5 січня 2016, 13:08

У ніч на 5 січня на фабриці "Житомирські ласощі" виникла чергова масова сутичка між групою невідомих, під час якої поліція затримала 134 особи і вилучила арсенал зброї.

Про це повідомляє МВС.

"На місці події вилучено гранату, травматичні та газові пістолети, патрони та гільзи, ножі, металеві та дерев’яні кийки. Розпочато кримінальне провадження", – йдеться у повідомленні.

У МВС додали, що близько першої години ночі до поліції надійшло повідомлення про перестрілку і спроби групи невідомих проникнути на фабрику.

Реклама:

Як відомо, раніше гендиректор фабрики Тетяна Горобець повідомила "Українській правді", що під час перестрілки двоє працівників фабрики отримали вогнепальне поранення – в шию і грудну клітку.

За її словами, затримування нападників проводили київські поліцейські. Горобець також сказала, що серед затриманих був Сергій Гринчук – особистий помічник бізнесмена Сергія Тищенка, який є партнером депутата від "Народного фронту" Сергія Пашинського. Однак сам Гринчук у коментарі "УП" це заперечив.

Конфлікт між Юрієм Лещинським та Ігорем Бойком за права власності на фабрику триває з 2010 року.

Протистояння за право контролю над кондитерською фабрикою в Житомирі між нинішніми і колишніми власниками загострилося ввечері 30 грудня.

У неділю на фабриці сталася сутичка співробітників з невідомими чоловіками в балаклавах.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: