"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МТС підвищує старі 3G-тарифи і дзвінки на конкурентів

Середа, 27 січня 2016, 13:13

Мобільний оператор "МТС Україна" з 1 лютого підвищує деякі старі тарифи.

Як повідомила ЛІГА.net начальник відділу зв'язків з громадськістю МТС Україна Вікторія Рубан, нові тарифи Vodafone при цьому не змінюються.

Базова абонентська плата в тарифах лінійки Смартфон 3G (Перший, Єдиний) збільшується з 15 до 20 грн на місяць.

У тарифі Смартфон 3G Плюс - з 20 до 25 грн. Вартість підключення послуги "Рік без абонплат" зростає з 128 до 200 грн на міс. Вартість дзвінків на інші мережі збільшується з 35 до 50 коп за хв.

Реклама:

У тарифі "Смартфон 3G Одеський місячна" абонплата збільшиться з 10 до 15 грн, річна - тс 92 до 150 грн. Вартість дзвінків на інші мережі збільшується з 35 до 50 коп за хв.

У тарифі "Просто Супер"  (Перший, Український) щоденний платіж користування мобільним інтернетом зросте з 3 до 5 грн в день. Дзвінки на інші мережі зросте з 35 до 50 коп за хв.

Рубан пояснює збільшення розцінок збільшеними витратами: збільшився збір за радіочастоти, гривня девальвувала і так далі.

Основний конкурент "Київстар" також нещодавно підняв розцінки.

Підвищення абонентської плати торкнулося старих тарифних планів "Альо", "Квартал", "Альо, Квартал" Мій регіон, Базовий і Класичний. Тарифи Найменший і Раціональний закрили. Абоненти переведені на Класичний.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: