У Порошенка назвали вартість російських активів Roshen

П'ятниця, 15 січня 2016, 14:11

Російські активи кондитерської корпорації Roshen виставлені на продаж за 200 млн доларів.

Про це в інтерв'ю ЛІГА.net розповів генеральний директор корпорації В'ячеслав Москалевський.

"Ми виставили їх приблизно за 200 млн доларів", - сказав він.

Гендиректор корпорації додав, що покупця на активи поки немає.

Реклама:

"Ми виставили його на продаж. Але як тільки ми це зробили, всі реальні покупці пішли в підпілля. Ми жартуємо, що як тільки туди втік Янукович, в Росії почалися ті самі речі, що й у нас при ньому. Покупців нормальних немає, залишилися одні менти і феесбешники. А у них специфічний підхід до покупок. Тільки вони приходять подивитися актив - завтра чекайте прокуратуру. Тобто актив оцінили - і на наступний день починають віджимати", - розповів Москалевський.

Нагадаємо, раніше партнер інвестиційної компанії Макар Пасенюк говорив, що на Липецьку фабрику було два реальних покупця, з якими ми дійшли до підписання документації.

Але кожен раз, за день або за тиждень до того, як щось повинно було підписуватися, відбувалися якісь катаклізми. До угоди так ні не доходило.

Москалевський також заявив, що свою частку в корпорації, незважаючи на заяви президента, продавати не збирається.

"Я відразу сказав, що коли Петро Олексійович буде продавати корпорацію, перше, що він повинен зробити, - призначити замість мене якусь людину, оскільки я цим займатися не буду. Бо я це робив для себе, а не на продаж. Захоче - нехай продає, я ж не можу сказати "ні", - розповів СЕО корпорації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!