Україна та США стали партнерами у "відкритому небі"

Четвер, 14 січня 2016, 18:34

Угода між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про повітряні перевезення вступила в силу.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник Міністра інфраструктури Володимир Омелян.

"Як щойно повідомило Посольство США в Україні, завершено всі юридичні формальності і Угода між Урядом України та Урядом Сполучених Штатів Америки про повітряні перевезення вступила в силу", - написав він.

Омелян зазначив, що авіакомпаніям обох сторін надається можливість виконувати польоти з правом п'ятої свободи (право приймати на іноземній території пасажирів, що прямують на територію будь-якої третьої держави, а також адресовані туди ж вантаж і пошту, і право висаджувати пасажирів і вивантажувати вантаж і пошту, що направляються із будь-якої території, в країні-підписанті угоди).

Реклама:

"Встановлюється довільна частота та ємність повітряних перевезень авіаперевізниками обох сторін. Дозволяється самостійне наземне обслуговування в аеропортах", - пише посадовець.

Нагадаємо, що Верховна Рада ще в листопаді ухвалила закон "Про ратифікацію Угоди між урядом України та урядом Сполучених Штатів Америки про повітряні перевезення".

Відповідний законопроект №0068 підтримали 235 народних депутатів.

Угода між Кабінетом міністрів України та урядом Сполучених Штатів Америки про повітряні перевезення вчинена у місті Вашингтоні 14 липня 2015 року.

Відсьогодні Україна і США є повноцінними партнерами у Відкритому небі!Як щойно повідомило Посольство США в Україні, за...

Опубликовано Volodymyr Omelyan 14 января 2016 г.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: