"Мегаполіс-Україна" заявляє про розблокування роботи підрозділів

Четвер, 14 січня 2016, 15:07

Торгова компанія "Мегаполіс-Україна", найбільший оптовий продавець тютюнових виробів, заявляє про розблокування роботи регіональних структурних підрозділів.

Про це йдеться в повідомленні компанії, передає "Інтерфакс-Україна".

"Регіональні структурні підрозділи ТК "Мегаполіс-Україна" в Києві, Львові, Луцьку, Рівному, Ковелі та Тернополі станом на 14 січня 2016 повністю розблоковані і працюють у штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

У компанії також відзначають, що продовжують взаємодіяти з правоохоронними органами та Генпрокуратурою України з метою встановлення замовників і організаторів акцій з блокування роботи ТК.

Реклама:

Як повідомлялося, 12 січня у Києві, Львові, Луцьку, Рівному, Ковелі та Тернополі була заблокована робота складів компанії "Мегаполіс-Україна" через її приналежність російській групі компаній Ігоря Кесаєва.

За словами одного з організаторів акції, народного депутата Сергія Висоцького, компанію "Мегаполіс-Україна" заснували російська компанія "Мегаполіс" і родина екс-президента України Віктора Януковича. За його влади вона стала монополістом із дистрибуції сигарет в Україні.

"За нашим даними поділили компанію 50 на 50. На що йшла половина Януковича, зрозуміло всім. Багато хто встиг побувати в "Межигір’ї" й погодувати осиротілих страусів", - зазначив він і додав, що російська частка прибутку іде олігарху Ігорю Кесаєву.

Висоцький вказує, що Кесаєв очолює благодійний фонд "Моноліт", який підтримує працівників ФСБ РФ, зокрема, звільнених у запас, і членів їхніх сімей. На думку депутата, він може спонсорувати й спецоперації ФСБ в Україні.

"Також Кесаєв є власником російського заводу імені Дегтярьова, який, серед іншого, виготовляє стрілецьку зброю, боєзаряди для ПЗРК і ПТРК, які можуть використовувати бойовики Донбасу", - повідомив депутат.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!