S&P знизило рейтинги банку Коломойського

Понеділок, 7 грудня 2015, 11:34

Міжнародне рейтингове агентство Standard&Poor's знизило рейтинги входить до групи найбільших "Приватбанку" з CC/C до SD через укладення угоди про реструктуризацію боргу.

Про це йдеться в повідомленні агентства, передають "Українські Новини".

13 листопада "Приватбанк" підписав угоду з кредиторами про реструктуризацію двох випусків цінних паперів - субординованих облігацій обсягом 150 млн доларів з початковим терміном погашення в лютому 2016 і пріоритетних незабезпечених облігацій на суму 200 млн доларів з початковим терміном погашення у вересні 2015

"Ми розглядаємо реструктуризацію цих випусків як пропозицію про обмін цінних паперів, зроблений в стресовій фінансовій ситуації, і вважаємо, що це рівнозначно вибірковому дефолту за зобов'язаннями банку", - відзначає S&P.

Реклама:

Агентство планує вжити рейтингових дій відносно "Приватбанку" в найближчі кілька днів, слідом за проведенням аналізу кредитоспроможності банку після завершення реструктуризації боргу.

Як повідомлялося, раніше міжнародне рейтингове агентство Fitch підвищило довгостроковий рейтинг в іноземній валюті Приватбанку з RD до ССС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: