Гройсман розповів, чому у Ради стільки проблем з держбюджетом

Середа, 23 грудня 2015, 20:27

Ситуація, яка складається з прийняттям бюджету на 2016 рік, є наслідком того, що він був внесений у Раду з майже трьохмісячним запізненням.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав голова Верховної Ради Володимир Гройсман.

"Станом на сьогодні ми продовжуємо шукати компроміси щодо бюджету на 2016 рік. Ця робота триває останній тиждень майже цілодобово. Вона продовжується і зараз", - заявив Гройсман.

За його словами, ситуація, яка складається з прийняттям бюджету, є наслідком того, що він був внесений у Раду з майже трьохмісячним запізненням.

Реклама:

Станом на сьогодні ми продовжуємо шукати компроміси щодо бюджету на 2016 рік. Ця робота триває останній тиждень майже ц...

Опубликовано Volodymyr Groysman 23 декабря 2015 г.

"Тому ми сьогодні вимушені виконувати за тиждень роботу, яку мали б виконати за три місяці", - повідомив спікер парламенту.

Він також наголосив, що поле для маневру і особливо часові рамки надзвичайно вузькі. "Підходить момент, коли нам доведеться приймати остаточне рішення - чи зможемо ми все ж увійти в 2016 рік з бюджетом", - заявив голова Верховної Ради.

Як відомо, 23 грудня Верховна Рада не прийняла законопроекти, необхідні для прийняття бюджету на 2016 рік, яке заплановано на 24 грудня.

Рада не змогла набрати необхідну кількість голосів при сигнальних голосуваннях за законопроекти №3627 щодо права отримання частини чистого прибутку та №3628 щодо стабілізації фінансового стану держави та удосконалення окремих положень соцполітики.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!