Аксьонов скаржиться, що з обіцяних 15 мільярдів РФ не дала "ні копійки"

П'ятниця, 18 грудня 2015, 17:32

Крим в 2015 році не отримав "ні копійки" з 15 млрд рублів, передбачених федеральною цільовою програмою (ФЦП) розвитку Криму і Севастополя до 2020 року.

Про це заявив глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов на "круглому столі" "Крим та виклики для Росії. Розвиток в умовах санкцій", який проходить у Москві, повідомляє видання "Кримінформ", яке вважають рупором окупантів.

"За ФЦП в 2015 році повинні були освоїти 15 млрд руб. Сьогодні вже грудень, на сьогодні ще жодної копійки, при тому, що три рази узгоджувалися плани, графіки, найменування заходів і нашими посадовцями, і всіма без винятку федеральними, включаючи узгодження всіх прохань федеральних міністерств. До 15 червня ми графік і погодили, і провели постанову уряду з цього приводу", - заявив Аксьонов.

Він зауважив, що немає сенсу "шукати крайніх", а слід виконати дані кримчанам обіцянки. "Людям насправді все одно, люди кажуть: ви пообіцяли побудувати водовід, лікарню - побудуйте. <...> У 2015 році - 174 об'єкта ФЦП, за якою Крим направив всі документи в федеральні органи влади, можливо, з помилками, але направив", - повідомив Аксьонов.

Реклама:

Крім того, він заявив, що Крим за півтора року так і не зміг повністю увійти в правове поле РФ.

"Кожен день вилазить від 5 до 10 проблем, які не враховані ні в одному федеральному законі, навіть якщо вони стосуються невеликої групи людей", - наголосив глава Криму.

Він нагадав, що Путін обіцяв, що не братимуть ущемлені інтереси кримчан.

"Щоб це зробити, потрібні якісь нетрадиційні ходи, вирішення поставлених питань", - заявив Аксьонов.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!