"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укргазвидобування" призначило двох нових членів правління

Середа, 16 грудня 2015, 13:40

У вівторок, 15 грудня, рішенням загальних зборів акціонерів ПАТ "Укргазвидобування" обрано двох нових членів правління Олександра Романюка та Олену Кобець.

Про це "Економічній правді" повідомив співрозмовник в НАК "Нафтогаз України".

Також, даним рішенням припинено повноваження члена правління Сергія Кіцула.

Таким чином, правління має наступний склад:

Реклама:

1. Олег Прохоренко - глава правління компанії.

2. Олександр Сомов - член правління.

3. Вадим Шленчак - член правління.

4. Олександр Романюк - член правління.

5. Олена Кобець - член правління.

Прохоренко раніше працював у ряді міжнародних компаній, зокрема, в McKinsey & Company, де відповідав за Східну Європу, Центральну Азію, Каспійський регіон і Центральний схід.

Сомов раніше обіймав посади голови правління ЗАТ "Пласт" та керівника нових проектів ТОВ "Енерготехпром". За даними ЗМІ Олександр Сомов тісно пов'язаний з соратником прем'єр-міністра Арсенія Яценюка Миколою Мартиненком.

Шленчак до призначення членом правління ПАТ "Укргазвидобування" був одним з топ-менеджерів мережі АЗС "Калина". Шленчака називають ставлеником покійного Ігоря Єремєєва.

Романюк раніше обіймав посаду першого заступника голови правління "Укргазвидобування". За даними співрозмовника "Економічної правди" Романюк пов'язаний з бізнесменом Віктором Пінчуком.

Кобець працювала директором з правових питань ПАТ "Укргазвидобування".

Нагадаємо, в червні 2015 року прем'єр-міністр Арсеній Яценюк дав вказівку НАК "Нафтогаз України" змінити керівництво компанії "Укргазвидобування".

Економічна правда

В попередній публікації була допущена помилка, а саме в ній було вказано про зв'язок Олега Прохоренка із братами Сергієм та Олександром Кацубами, колишніми заступниками керівника "Нафтогазу", які зараз в розшуку. ЕП визнає, що інформаця є недостовірною. Просимо вибачення за прикру помилку. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: