Міністр інфраструктури Пивоварський подав у відставку

П'ятниця, 11 грудня 2015, 14:19

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський йде у відставку.

Про це він заявив на брифінгу у Кабміні, повідомляє "Громадське".

"Зараз я піду с посади Міністра інфраструктури, це не означає що з понеділка я не вийду на роботу. Але я кажу своїм колегам, що вони не повинні розраховувати на мене в новому уряді. Уряд буде і він буде впевненно працювати. Прошу депутатів підтримати мене і маю надію, що вони підтримають мою відставку", - заявив він.

Реклама:

Його заступники Володимир Шульмейстер і Володимир Омелян також звільняться.

"Ми підготували дуже якісний ґрунт для реформ, мій наступник прийде не на пусту сторінку… Потрібно буде систематично продовжувати те, що ми почали", - сказав міністр.

За його словами, завдання було започаткувати правильний рух вперед на кілька років вперед – і за цей рік вдалося зробити транспортну індустрію привабливою для інвесторів.

"Хоча я планую повернутися в бізнес, свою долю я абсолютно пов’язую з Україною і волію бачити її сильною та успішною. Після року на цій посаді я точно знаю, що це можливо, - необхідно лише, щоби кожен, від кого залежить доля України, віддав їй перше місце у списку своїх пріоритетів", - сказав Пивоварський.

Він нагадав слова Байдена про те, що в України є "останній шанс".

За словами джерела "Української правди" в оточенні Пивоварського, причина відставки в тому, що проти нього велася інформаційна кампанія.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: