SMM маркетинг. Розкрутка групи Вконтакте і Facebook, Instagram, Twitter ®

П'ятниця, 11 грудня 2015, 14:00

У кожної сучасної людини існує соціальна сторінка в інтернеті. Кількість друзів, лайків, коментарів показує наскільки людина популярний в соціальній мережі. Таким чином все  відбувається і у бізнесі.

 

Успішна компанія має в інтернеті один або кілька сайтів, які служать віртуальної візитною карткою - вітриною - меню або прайс-листом.

Доведений факт: Чим більше клієнтів заходять на сайт, тим більше продажів він забезпечує. У багатьох галузях бізнесу, сотні українських компаній, щодня отримують нових клієнтів через соціальні мережі, коли інші навіть і не здогадуються про джерело дешевої та ефективної рекламі.

Сучасні підприємства та організації України з кожним роком активніше користуються просуванням в Faceebook - Вконтакте - Instargam. Факт: SMM менеджер - нова посада недавно з'явилася на ринку праці. Даний співробітник працює над збільшенням популярності своєї організації через, просування в соціальних мережах.

Реклама:

Чому SMM швидко набирає популярність?

1. Просто і швидко - Багато унів та студентів, щодня обмінюються повідомленнями і фотографіями в улюблених соціалках, слухають музику і дивляться відеоролики. Так само і дорослі. Читають цікаві новини, залишають свої коментарі та обговорення, долучаються до улюблених груп та пабліків.

2. Цікаво й Дешево - Необхідно зауважити, що в період нинішньої кризи все більше набирають популярність низько затратні або безкоштовні інструменти розкрутки в соціальних групах. Так як, будь-який співробітник компанії, у вільний час, може залучити клієнтів через свою соціальну групу. Сервіс просування дуже простий.

Вам потрібно зареєструватися і приступити до виконання завдань. Слід звернути увагу, що за виконання деяких завдань ви набираєте в 5 разів більше балів ніж за звичайні.

 

У процесі щоденної роботи, з'являється навик, який дозволить виконувати завдання швидше і швидше. Дуже приємно спостерігати, коли ви починаєте заробляти більше і ваш сайт отримує нових клієнтів, через соціальні мережі. Вас приємно порадує кількість нових друзів і клієнтів, які будуть відзначати товари які сподобалися та пропозиції від Вашої компанії.

Якщо важлива швидкість набору нових відвідувачів сайту та клієнтів, то можна просто поповнити баланс і включити автоматичне просування своєї групи.

Необхідно відзначити, що успішне SEO просування сайту, безпосередньо залежить від якості відібраних ресурсів, де знаходяться посилання на ваш сайт. SEO оптімізоатори рекомендують для просування в Google та Яндекс ТОП 10 використовувати вечные  ссылки тільки авторитетних сайтів. Це працює. Пошуковики полюблять Ваш сайт, а гроші полюблять Ваш бізнес

PROMOTED

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!