Мобільна стратегія VirCities навчить поляків та росіян управляти політикою®

Вівторок, 24 листопада 2015, 10:00

Санкт-Петербург – Варшава, 23 листопада 2015. – Компанія IlkFinKom оголошує про запуск мобільної політичної стратегії VirCities в Росії та Польщі – двох ключових ринках східноєвропейського регіону. Гра для смартфонів і планшетів, що являє собою справжній мобільний симулятор суспільно-політичного життя, буде доступна для завантаження на російській, польській та англійській мовах в основних магазинах мобільних додатків – AppStore, Google Play і Windows Store.

 

"Стратегія Vircities – мобільний сендбокс, що відкриває перед гравцем величезну кількість можливостей для професіональної реалізації. В VirCities геймер може стати медіа магнатом, міським чиновником, активним опозиціонером або ж встати на шлях криміналу, до того ж рольову модель гравець може змінити у будь-який момент.", - розповідає про гру виконавчий директор IlkFinKom Олександр Астапенко.

За словами розробників, проект VirCities базується на ідеях мобільного нетворкінгу: оскільки в грі відсутні NPC, геймерам доводиться вести взаємодію поміж собою, а не слідувати штучному шаблону AI. Це означає, що якщо один з гравців одержав перемогу на виборах міського голови – значить за нього насправді проголосували тисячі живих людей. Згідно задуму творців VirCities, подібні соціальні механіки мають визивати у геймерів особливі емоції, що недоступні користувачам звичайних відеоігор.

"Концепція мобільної стратегії VirCities базується на ідеї певного соціального експерименту. В рамках мобільної гри ми намагалися змоделювати ситуацію розвитку міст-країн у випадку, якби ними керували звичайні люди, а не продажні чи нескінченно далекі від народу політики. Отже, з цієї точки зору VirCities являє собою справжній симулятор політичного життя суспільства", - додає Олександр Астапенко.

Реклама:

 В Росії та Польщі просування гри  буде мати свою національну специфіку. Внутрішньоігрові події та спеціальні акції будуть прив’язані до ключових дат національної історії обох країн, а ігровий процес буде мати багато спільних рис із реальним політичним життя Росії та Польщі.

 Не виключено, що найактивніші геймери, отримавши досвід у VirCities, можуть спробувати реалізувати себе в реальній політиці, висуваючи свої кандидатури на місцевих виборах. Або, щонайменше, відточити свої навички в мистецтві апаратної боротьби і корпоративних інтриг. Що має стати у нагоді при побудові кар’єри на справжній роботі в великій національній корпорації чи іноземній компанії.

 Про компанію IlkFinKom:

 IlkFinKom – ігрова студія, заснована в 2010 році в Стамбулі (Туреччина) і зосереджена на розробці ігрових політико-економічних симуляторів. Центр розробки компанії знаходиться в Санкт-Петербурзі (Росія).

 www.vircities.com

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: