Голова "Укренерго", якого рекомендував Григоришин, звільнився

П'ятниця, 2 жовтня 2015, 13:17

Міненерговугілля звільнило від виконання обов'язків директора НАК "Укренерго" Юрія Касіча і призначило тимчасово виконуючим обов'язки директора Всеволода Ковальчука.

Про це йдеться в повідомленні "Укренерго".

Згідно із повідомленням, рішення закріплене наказом міністерства №146 від 1 жовтня. За інформацією ЗМІ, Касіч написав заяву про відставку.

В повідомленні "Укренерго" зазначається, що Касіч переведений на іншу посаду в "Укренерго". Ковальчук обіймав посаду першого заступника директора "Укренерго".

Реклама:

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив "Інтерфаксу", що Касіча не звільнили, а відсторонили від виконання обов'язків.

"Проводимо розслідування, тому що в медіа було багато інсинуацій", - прокоментував він журналістам кадрове рішення.

Він нагадав, що в кінці серпня був оголошений конкурсний відбір на заміщення посади директора НЕК. "Зараз проходить конкурс. Я впевнений: виберемо людину, яка буде гідний", - додав міністр.

Як відомо, 26 грудня 2014 року Касіча було призначено новим керівником державного підприємства НЕК "Укрненерго".

З жовтня 2014 року Касіч був головою правління ПАТ "Чернігівобленерго", підконтрольному бізнесмену Костянтину Григоришину.

Нагадаємо, в інтерв'ю "Українській правді", олігарх Григоришин підтвердив, що він рекомендував Міненерговугілля призначити Касіча виконуючим обов'язки директора "Укренерго".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: