Mazda відкликає близько 924 тисяч машин в Японії

П'ятниця, 16 жовтня 2015, 14:00

Японський автовиробник Mazda Motor оголосив про відкликання близько 924 тисяч автомобілів у Японії через проблеми з запалюванням.

Про це йдеться в повідомленні компанії, пише Прайм.

Згідно з релізом, велика кількість мастила на компонентах системи запалювання може призводити до нагріву і задимлення або займання.

На сьогоднішній день компанії відомо про 13 випадків загоряння в країні. Інформації про постраждалих через дефект немає.

Реклама:

Відкликанню підлягають автомобілі, виготовлені в період між 1989 і 2005 роками. В даний час Mazda також проводить перевірку на необхідність оголосити відкликання машин за кордоном.

Газета The Wall Street Journal повідомляє з посиланням на джерела, що постачальником замків запалювання являються компанія U-Shin Ltd. Прес-секретар U-Shin відмовився коментувати виданню дане повідомлення.

Корпорація Mazda виробляє і продає легкові автомобілі, вантажівки, запчастини до них і автоаксесуари. Mazda була заснована Дзудзіро Мацуда в 1920 році.

У 1970 році компанія почала масовий експорт автомобілів в США. Штаб-квартира Mazda розташовується в місті Футю, в префектурі Хіросіма.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: