"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Google представила два нових смартфони Nexus і планшет Pixel C

Середа, 30 вересня 2015, 09:12

На презентації в Сан-Франциско Google анонсувала відразу два нових смартфони - Nexus 5X і 6P.

Про це пише РБК.

Як повідомляється, Nexus 5X отримав дисплей з діагоналлю 5,2 дюйма і FullHD-дозволом. За продуктивність відповідають процесор Snapdragon 808 і 3 Гб оперативної пам'яті.

На задній кришці смартфона розташований сканер відбитків пальців, підтримка якого безпосередньо інтегрована в Android 6 Marshmallow. За словами представників Google, сканер здатний розпізнавати відбиток менше ніж за 600 мс.

Реклама:
 

Крім того, Nexus 5X - один з перших смартфонів з роз'ємом USB Type-C.

Вартість Nexus 5X в США становитиме 379 долларовза версію з 16 Гбпамяті, і 429 долара за версію з 32 Гб. Смартфон надійде в продаж у другій половині жовтня.

У Nexus 6P встановлений більш потужний процесор, ніж в 5X, Qualcomm Snapdragon 810 v2.1. Крім того, 6P - перший металевий Nexus в історії.

Як Nexus 5X, фаблет обладнаний роз'ємом USB Type-C і сканером відбитків пальців на задній кришці.

Головна особливість нового смартфона - можливості камери. Роздільна здатність матриці основної камери - 12,3 Мп, фронтальною - 8 Мп, що, за словами представників Google, дозволить робити "кращі Селфі у світі".

Крім того, основна камера налаштована на зйомку в приміщеннях і в умовах недостатнього освітлення і може знімати відео з частотою в 240 кадрів в секунду. Камера запускається подвійним натисканням на кнопку блокування смартфона.

 

Вартість Nexus 6P в США становитиме 499 долара за версію з 32 Гб пам'яті, 549 долара за версію з 64 Гб і 649 долара за 128 Гб.
Як і Nexus 5X, 6P надійде в продаж у другій половині жовтня.

Як повідомляється, лінійка Pixel поповнилася планшетом з клавіатурою Pixel C на Android 6.0. Док-станція з'єднується з планшетом по Bluetooth і кріпиться до його корпусу за допомогою магнітів.

Діагональ екрану пристрою - десять дюймів, роздільна здатність екрану - 2560 х 1 800 пікселів.

За продуктивність відповідає процесор Nvidia Tegra X1 з графічним ядром від Maxwell, що обіцяє дуже швидку обробку графіки. Об'єм оперативної пам'яті - 3 Гб.

 

Стартова ціна планшета - 499 долара, клавіатура купується окремо і коштує 149 доларыв. Пристрій буде доступний в кінці року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!