У департаменті управління ризиками НБУ працюватиме німець

Четвер, 3 вересня 2015, 15:56

Нацбанк України вводить в департамент управління ризиками іноземного експерта Акселя Штефана Сауера (громадянин Німеччини).

Про це повідомили в прес-службі регулятора, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, він не буде значитися на державній службі.

"Аксель Штефан Сауер буде працювати в департаменті управління ризиками НБУ. Він консультуватиме з окремих вузьких питань, перебуваючи на посаді головного спеціаліста", - повідомили в прес-службі.

Реклама:

Сауер приступає до роботи у вересні.

"На жаль, запропонувати йому зарплату, яка б відповідала європейським стандартам, НБУ не може. Тому знімати йому житло та сплачувати основну частину його компенсаційного пакета будуть іноземні організації", - зазначили в регуляторі.

Аксель Штефан Сауер має більше 20 років досвіду роботи у фінансових інститутах, більше 12 з них - в банківському секторі: фінансування банківського ринку та інвестиції, казначейство, блок ризиків, портфельний менеджмент.

У період 1989 - 2001 рр працював в Credit Suisse і CSFB, DZ Bank (Німеччина), більше року - в корпоративному управлінні в Асоціації державних банків Німеччини (2001-2002 рр).

З 2009 р - сертифікований консультант з антикризового менеджменту при ЄБРР, з 2009 по 2012 рр. - радник голови центробанку Кувейту, з 2012 року - консультант з локального фінансування і ринків капіталу ЄБРР.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!