Законопроект про скасування ВЕЗ "Крим" буде у Раді вже наступного тижня

Вівторок, 29 вересня 2015, 09:04

Законопроект про скасування ВЕЗ "Крим" буде поданий Президентом до Верховної Ради на початку наступного тижня.

Про це заявив народний депутат України Рефат Чубаров, повідомляє Укрінформ.

"Я дуже сподіваюся, що на початку наступного тижня у сесійній залі Верховної Ради України буде поданий, зареєстрований Президентом законопроект щодо відміни вільної економічної зони. І це буде перший крок до того, чого добилися учасники цієї акції", - сказав Чубаров, коментуючи подальші плани учасників громадської акції з блокади Криму.

Голова Меджлісу також зазначив, що активісти, які зараз перебувають на кордоні з окупованим Кримом, не збираються звідти йти: "Вони говорять про другий, про третій етап".

Реклама:

Нардеп наголосив на тому, що Росія продовжує не виконувати Мінські домовленості, що може призвести до погіршення ситуації на Донбасі. З огляду на це, Україна має "припинити будь-яку торгівлю, будь-яке постачання на Крим, у тому числі, електроенергію".

Чубаров також прокоментував дієвість санкцій Заходу проти РФ за агресію щодо України: "Сьогодні дійсно санкції діють, вони мають наслідки. Але це, знаєте, схоже на те, як відрубати хвоста тій шаленій собаці по кусочках – треба було відрубати відразу. Відразу – і, можливо, ця скажена собака перестала б кусати усіх навколо".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!