"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Японська Fujikura презентує інвестпроект у Львівській області

Вівторок, 15 вересня 2015, 15:21

Виробник електрообладнання та телекомунікаційних систем японська компанія Fujikura намір офіційно презентувати деталі нового інвестиційного проекту у Львівській області

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінекономрозвитку.

Згідно з повідомленням, презентація проекту відбудеться 16 вересня в ході зустрічі міністра Айвараса Абромавичуса з керуючим виконавчим директором Fujikura Ічіро Камада.

Компанія Fujikura заснована в 1885 році в Японії і поступово розрослася до міжнародної корпорації, що займається інноваційними технологіями.

Реклама:

Представництва компанії працюють в США, Сінгапурі, Малайзії, Великобританії, В'єтнамі та Індії. Її штат налічує більше 50 тис. працівників по всьому світу.

Як повідомлялося, про намір Fujikura інвестувати 75 млн доларів  у будівництво заводу у Львові на 3 тис. робочих місць в рамках індустріального парку "Рясне-2" Держінвестпроект повідомляв у квітні 2014 (до цього протягом двох років велися переговори).

У березні поточного року Fujikura в ході зустрічі з губернатором Львівської області Олегом Синюткою заявила про готовність до реалізації інвестпроекту, проте його подробиці планується оголосити на офіційній презентації.

Інтерфакс-Україна

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: