Європейські ринки продемонстрували зниження індексів

Понеділок, 31 серпня 2015, 15:14

Європейські біржові індекси Euro STOXX 50, DAX та CAC протягом серпня знизилися на дев'ять відсотків, що є найгіршим місячним показником за останні чотири роки.

Основні фондові індекси в Європі у понеділок, 31 серпня, продемонстрували падіння, передає "Німецька хвиля".

Під час відкриття торгів французький біржовий індекс CAC 40 знизився на 0,83%, німецький DAX - на 0,94% порівняно з даними на час закриття торгів минулої п’ятниці. Лондонська фондова біржа не працювала у зв'язку зі святковим днем, зазначає агенція AFP.

Індекс Шанхайської фондової біржі Shanghai Composite у понеділок відновив падіння після того, як значно зміцнився наприкінці минулого тижня. Його найбільше тимчасове падіння протягом торгів склало 3,8 відсотка, додає агенція Reuters.

Реклама:

Загалом європейські біржові індекси Euro STOXX 50, DAX та CAC, як зазначає агенція, протягом серпня знизилися на дев'ять відсотків, що є найгіршим місячним показником за останні чотири роки.

Нагадаємо, 24 серпня біржі країн Азії пережили значне падіння. Індекс Токійської біржі Nikkei просів на 895,15 пункту або 4,61%, опустившись під завершення торгів до позначки 18540,68 пункту - найнижчого показника за останні півроку. Услід за азійськими обвалилися й європейські біржові індекси.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: