"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Fiat Chrysler обіцяє представити 30 нових моделей

Субота, 29 серпня 2015, 13:22

До 2018 року альянс Fiat Chrysler має намір представити до 30 нових та оновлених моделей.

Про це заявив глава FCA Серджіо Маркіонне, пише "Автоцентр".

У списку новинок значаться кабріолет Dodge Barracuda, а також седан Charger наступного покоління. Нагадаємо, що купе і кабріолети модель Barracuda випускалися компанією під маркою Plymouth в 60-х і 70-х роках минулого століття.

Раніше FCA зареєстрував позначення Barracuda в патентному бюро США.

Реклама:

Для новинки буде використана нова глобальна задньоприводна платформа, яка вже використовується на новому седані Alfa Romeo Giulia. Ця ж платформа послужить основою для седана Charger наступного покоління. Автомобіль виконаний в стилістиці концепт-кара Charger RT, представленого в 1999 році.

Бренд Jeep представив на презентації відроджений позашляховик Jeep Grand Wagoneer. Очікується, що новинка, побудована на модернізованому шасі Grand Cherokee, отримає три ряди сидінь.

Крім того, дилерам представили "заряджену" версію моделі Grand Cherokee - Trackhawk, яка отримала 6,2-літровий 717-сильним двигун Hellcat з механічним нагнітачем. За даними виробника позашляховик здатний розганятися до "сотні" за 3,5 секунди.

Крім того, дилерам показали перший кросовер компанії Alfa Romeo, а також родстер Fiat 124 Spider, побудований на базі Mazda MX-5 нового покоління.

Спайдер підготовлений підрозділом Abarth. Під капотом новинки розташувався 1,4-літровим турбований мотором потужністю близько 200 "конячок".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: