Гонтарева нічого не знає про відкриття кримінальної справи проти неї

Четвер, 13 серпня 2015, 16:51

Голові Національного банку України Валерії Гонтаревій про відкриття кримінального провадження проти неї нічого не відомо.

Про це йдеться у повідомленні Національного банку на сторінці в Facebook.

"Відповідних повідомлень від правоохоронних структур вона не отримувала", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, голова НБУ 30 квітня 2015 року зверталася з листом до Держфінмоніторингу з проханням повідомити причини та підстави направлення запита на всі банки України щодо надання інформації стосовно стану банківських рахунків і фінансових операцій Алли Шульги, яка до 15 травня 2015 року працювала на посаді директора Генерального департаменту банківського нагляду НБУ та була членом правління Нацбанку і у роботодавця не було нарікань до її роботи.

Реклама:

"Як держслужбовець, відповідно до законодавства, Алла Шульга завчасно надавала декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2013, 2014 та 2015 роки до моменту її звільнення", - повідомляє прес-служба.

Раніше народний депутат України Віталій Купрій повідомив, на своїй сторінці в Facebook, що Міністерство внутрішніх справ відкрило кримінальне провадження проти голови Нацбанку Валерії Гонтаревої та екс-директора Гендепартаменту банківського нагляду НБУ Алли Шульги.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!