"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ДФС реструктуризує "Укрнафті" понад 8 мільярдів гривень боргу

Понеділок, 10 серпня 2015, 19:02

Державна фіскальна служба має намір реструктуризувати ПАТ "Укрнафта" понад 8 млрд гривень боргів за податками.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

"За дорученням прем'єр-міністра України з метою погашення податкового боргу Державної фіскальної службою розпочато процедуру погашення боргового зобов'язання ПАТ "Укрнафта", - повідомляє прес-служба.

Як наголошується, 10 серпня 2015 року було підписано рішення про реструктуризацію боргу компанії, який становить понад 8 млрд гривень.

Реклама:

"Відповідно до умов договорів розстрочення ПАТ "Укрнафта" має виплатити свій борг рівними частинами до кінця поточного року", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що підписане керівництвом рішення про реструктуризацію боргу було направлено до територіальних органів ДФС з подальшою передачею їх представникам компанії. Договори набирають чинності з моменту їх підписання ПАТ "Укрнафта".

Раніше голова ДФС Роман Насіров повідомив, що заборгованість компанії "Укрнафта" по рентних та інших платежах станом на 1 серпня становила 9,6 млрд гривень.

50% + 1 акцією "Укрнафти", що є відкритим акціонерним товариством, належить Національній акціонерній компанії "Нафтогаз України", близько 42% акцій належить компаніям, афільованим з Приватбанком.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: