Найбільший постачальник "АвтоВАЗу" зупинив виробництво

Четвер, 9 липня 2015, 15:48

Завод "АвтоВАЗагрегат", що є найбільшим постачальником комплектуючих для автомобілів Lada, призупинив виробництво.

Про це заявило "РИА Новости" джерело на підприємства.

Як повідомляється, з підприємства на "АвтоВАЗ" поставляються сидіння для Lada Kalina, Lada Granta, Lada Priora і ін., а також глушники, каталітичні нейтралізатори, трубки гальмівної і паливної систем.

"Завод стоїть з початку цього тижня. Ми не можемо сказати, коли він відновить роботу ", - заявило "РИА Новости" джерело на підприємстві.

Реклама:

За даними агентства, завод не працюватиме аж до 26 липня, проте під час простою співробітникам виплачуватиметься зарплата в розмірі двох третин від їх середнього заробітку.

А вже з 27 липня співробітники "АвтоВАЗагрегат" одночасно з працівниками АвтоВАЗу відправляться в корпоративний відпустку, яка триватиме до 16 серпня.

"Ситуація на авторинку зараз залишає бажати кращого. Коли запрацює завод, я не можу сказати ", - пояснив голова профспілки АвтоВАЗу Сергій Зайцев.

Нагадаємо, 22 червня 2015 "АвтоВАЗ" на добу зупинили збірку всіх автомобілів, пояснивши, що трапилося припинення поставок автомобільних сидінь і вихлопних систем. Проте хто з постачальників зірвав поставки, АвтоВАЗ не розкрив.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: