"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Кандидат на посаду голови "Укрнафти" зможе приступити до роботи аж у вересні

Середа, 22 липня 2015, 10:40

Кандидат на посаду голови ПАТ "Укрнафта" президент компанії BG Казахстан британець Марк Роллінз зможе офіційно приступити до обов'язків через 1,5 місяці.

Про це "Українській правді" повідомило джерело.

За його словами, у Роллінза контракт з BG Казахстан до 4 вересня 2015 року та приступити до обов'язків він зможе через 1,5 місяця, не раніше 7 вересня.

Крім того, як повідомляє джерело, в разі свого затвердження на посаду голови правління "Укрнафти", Роллінз не має наміру змінювати членів правління як мінімум до 7 вересня, потім у його планах оголосити конкурс на кожного члена правління.

Реклама:

Нагадаємо, номінаційний комітет відібрав у якості кандидата на керівництво ПАТ "Укрнафта" президента компанії BG Казахстан британця Марка Роллінза.

Раніше  повідомлялося, що номінаційний комітет з призначення керівника "Укрнафти" запропонує Кабміну кандидатуру іноземця, але це буде не Євген Чичваркін.

Пізніше Чичваркін підтвердив "Українській правді", що йому запропонували очолити Укрнафту.

Водночас олігарх Ігор Коломойський, який контролює міноритарних власників акцій підприємства, запевнив, що нічого про це не чув. За його словами, конкурсна комісія 9 липня визначилася з двома фіналістами – і обидва вони англійці.

На 17 липня призначено засідання наглядової ради "Укрнафти", на якому мають підготуватися до зборів акціонерів 22 липня. Саме там планують замінити директора компанії Пітера Ванхеке - ставленика Коломойського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!