Збирати з киян гроші за газ буде радник Бойка

Понеділок, 20 липня 2015, 09:23

Директором дочірнього підприємства "Київгазу" "КиївГазЕнерджи", якому з липня делегували функції обслуговування споживачів, призначений Красавін Владислав Миколайович.

Про це пишуть "Наші гроші".

Особа з таким ПІБ відома як помічник на громадських засадах голови парламентської фракції "Опозиційного блоку" Юрія Бойка. Нагадаємо, головою правління "Київгазу" є зять Юрія Бойка - Сергій Горовий.

Окрім того з червня 2013 року до листопада 2014 року, полковник міліції Красавін займав посаду начальника управління керівництва міліції охорони Державної служби охорони при ГУМВСУ. До того три роки (2010-2013 рр.) Красавін очолював ДСО в Київській області. Ще раніше, на початку 2000-х, буввідомий як начальник відділу з керівництва спецпідрозділом "Титан".

Реклама:

Також у 2010 році Красавін був обраний до Обухівської райради від Партії регіонів.

Сергій Горовий є співвласником бізнесів негазового спрямування: видавничого дому "Вавилон" (журнали "XXL", "Officiel" - креативний директор дочка Бойка Ярослава, "Pink" - шеф-редактор друга дочка Бойка Ульяна), телерадіокомпанії "Ностальгія", а також агентства нерухомості "Брістелла-Плюс".

Згідно з останніми даними SMIDA головою наглядової ради "Київгазу" досі значиться Євген Фоменко. Його називають людиною Олександра Пузанова - екс-замголови КМДА, друга і юриста Сергія Льовочкіна, однокласника його сестри Юлії Льовочкіної та її радником як народного депутата. В 2010-2014 р. Фоменко очолював ПАТ "Київенергохолдинг", який утримує пакети акцій в "Київгазі" і "Київводоканалі".

До 2012 р. ревізійну комісію "Київгазу" очолював Олег Титаренко, також відомий як директор структур Юлії Льовочкіної - благодійного фонду "Сучасність", ТОВ "Тон", ТОВ "Іст-Вест Кепітал Інвестмент", а також ТОВ "Фінексперт" Івана Фурсіна, партнера Сергія Льовочкіна.

До 2012 р. Титаренко також був головою Наглядради банку "Кліринговий дім", основними власниками котрого є Льовочкіна і Фурсін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: