"Антонов" вироблятиме 25 літаків щороку - директор ДП

Неділя, 19 липня 2015, 11:26

Першочергове завдання для ДП "Антонов" - збільшити обсяги виробництва до 25 літаків на рік завдяки оновленню виробничих потужностей підприємства.

Про це заявив виконувач обов'язків президента компанії Михайло Гвоздьов в інтерв'ю газеті "Голос України".

"Оновлення виробничих потужностей підприємства та зміна підходів до аналізу й оцінки світового авіаційного ринку уможливить виробництво 25 літаків на рік", - сказав Гвоздьов.

За його словами, серед першочергових завдань на підприємстві - підвищення обсягів виробництва, налагодження збуту літаків, освоєння нових ринків та забезпечення експлуатації літаків "Антонов" по всьому світу.

Реклама:

Це лише перші кроки у виконанні завдання Президента України перезавантажити авіагігант та вивести його на новий світовий рівень.

"Ми маємо потужний потенціал. Є розвинене конструкторське бюро, збережене та готове працювати. "Антонівці" - сильний тринадцятитисячний колектив, висококласні спеціалісти, яким під силу реалізація найскладніших завдань, виготовляючи сучасну високотехнологічну продукцію", - додав керівник підприємства.

Нагадаємо, нещодавно ДП "Антонов" було включено до складу ДК "Укроборонпром". Новому керівнику "Антонов" Гвоздьову доручено максимально швидко налагодити ефективну роботу підприємства та повернути галузь авіабудування України на чільні світові позиції.

Укрінформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: