"Atlasjet Україна" планує розпочати регулярні рейси з 31 серпня

Вівторок, 14 липня 2015, 20:22

Починаючи з 31 серпня 2015 року буде розпочато виконання рейсів згідно з наведеним розкладом у кілька етапів до кінця року компанією "Atlasjet Україна".

Про це на своїй сторінці у Facebook написав юридичний представник авіакомпанії Андрій Гук.

"Продаж квитків буде розпочато на офіційному сайті авіакомпанії у вівторок, 21 липня 2015 року. До цього часу інформація на сайті щодо розкладу, цін та рейсів не є дійсною", - написав він.

За його словами, початок виконання рейсів за конкретними повітряними лініями може відрізнятись від дати дії всього розкладу.

Реклама:

"Зокрема, " Atlasjet" ще не отримано відповідь Державіаслужби України щодо рейсу Одеса-Стамбул. В залежності від цього рішення та/чи від інших обставин, внутрішній рейс Київ-Одеса може бути розпочато раніше", - зазначив Гук.

Як відомо, в кінці червня комісія з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній задовольнила заявки авіакомпанії "Atlasjet Україна" на низку напрямків.

Компанії видані дозволи на маршрути Львів-Стамбул, Одеса-Стамбул, Вінниця-Стамбул, Київ-Тбілісі, Київ-Москва, Київ-Санкт-Петербург, Київ-Ербіль, Київ-Мадрид, Одеса-Батумі, Одеса-Вільнюс, Одеса-Тбілісі, Київ-Бішкек, Київ-Ларнака.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Державіаслужба  планує анулювати права авіакомпанії "Атласджет Україна" на експлуатацію внутрішніх ліній.

Як відомо, у квітні лоукост-перевізник Atlasjet Україна домовився з Мінінфраструктури про відкриття 29 міжнародних і внутрішніх рейсів, базовим аеропортом буде Львів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!