"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СБУ вилучила документи в офісі "Енергоатому"

Вівторок, 9 червня 2015, 15:25

Президент компанії "Енергоатом" Юрій Недашковський обурений силовими діями співробітників СБУ, які у вівторок, 9 червня, проводили вилучення документів у центральному офісі компанії в Києві.

Про це сказав голова компанії на конференції трудових колективів, передає УНІАН.

"Підрозділи "Альфи" з двох сторін основного входу і чорного входу (оточили будівлю)... пред'явили ухвалу Печерського суду про проведення обшуку центрального офісу компанії і її приміщень", - сказав Недашковський.

За інформацією прес-служби, співробітники СБУ вилучили в компанії документи науково-виробничого об'єднання "Імпульс" за 2013 рік і проводять опис вилучених документів.

Реклама:

"Чомусь озброєні люди приходять до "мирного атому" для того, щоб вилучити документи, які ми віддаємо самі", - додав президент компанії.

При цьому він зазначив, що представники СБУ побили охоронця. "Постраждав один із охоронців, зняли побої і будемо розбиратися, що далі з цим робити", - сказав Недашковський.

При цьому в прес-службі компанії були здивовані силовими діями СБУ, оскільки компанія завжди добровільно надає всю необхідну документацію.

"За останній рік це треті "маски-шоу" в компанії, хоча ми добровільно надаємо інформацію, яку від нас вимагають", - повідомили в прес-службі.

Держпідприємство "НАЕК "Енергоатом" - найбільший виробник електроенергії в Україні з часткою сукупного виробництва понад 50% у загальному обсязі виробництва електроенергії України. На НАЕК "Енергоатом" покладено функції експлуатуючої організації, яка відповідає за безпеку експлуатації всіх АЕС країни.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!