"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гендиректор "МТС-Україна" дорікнув "Київстару" за використання антиросійської пропаганди

Середа, 3 червня 2015, 11:41

Гендиректор "МТС Україна" Іван Золочевський звернувся до президента "Київстар" Петра Чернишова з проханням не використовувати при переманюванні абонентів МТС елементи антиросійської пропаганди.

Про це він написав у себе на сторінці Facebook.

 

"Перестаньте в своїх приватних комунікаціях розігрувати антиросійську карту. Не уподібнюйтеся пропагандистам з нелюбою вами країни, не вводьте навмисно в оману тих, хто ведеться на ваш блакитний логотип, не вникаючи в суть. Неважливо, що економічний інтерес "росіян" в вашій поважній компанії вище, ніж в "МТС-Україна". Важливо, що це раптом стало ключовим аргументом у конкурентній боротьбі за серця людей", - написав Золочевський.

Золочевський пише у своєму пості, що така практика буде шкідлива для "карми" здоров'я.

Реклама:

"А якщо Ви, наголошуючи на те, що МТС-Україна (нібито) російська компанія, переконуєте нашого абонента перейти в Київстар і при цьому щиро вважаєте, що таким способом йому допомагаєте в боротьбі з окупантами, то тут я Вас засмучу. Будь-яка неправда це мінус в карму і рано чи пізно повернеться до Вас бумерангом", - підкреслює він.

На що Чернишов відповів, що він не використовує елементи пропаганди.

"Я коли переконую перейти в Київстар кажу, що ми просто краще даємо сервіси. Не знаю причому тут "російськість". Ми обидва українські компанії - у нас працюють по кілька тисяч українців і ми платимо величезні податки. До бюджету України. Пропоную не використовувати політичну риторику", - написав він під постом Золочевського.

Нагадаємо, група МТС (Москва) цього року перевела свою українську компанію на нідерладнскую структуруPreludium BV. Їй зараз належить 99% акцій. МТС при цьому продовжує утримувати контроль над українською дочкою.

 

"Київстар", також як і російський Beeline, входить в холдинг VimpelCom Ltd (Амстердам). 47,9% в ньому належить компанії LetterOne (структура російської "Альфи"), 43% - Telenor.

 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!