Уряд призначив главою "Укргазвидобування" Прохоренка

Четвер, 25 червня 2015, 12:01

Кабінет міністрів призначив новим главою правління ПАТ "Укргазвидобування" партнера консалтингової компанії McKinsey Ukraine Олега Прохоренка.

Про це повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк на зустрічі з бізнес-асоціаціями в Києві в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

Глава правління НАК "Нафтогаз України", материнської компанії "Укргазвидобування", Андрій Коболєв зазначив, що кандидатура Прохоренко була відібрана на конкурсі.

 

За словами міністра економторгівлі Айвараса Абромавичуса, призначення нового глави "Укргазвидобування" є прикладом якісних змін в керівництві компанії.

Реклама:

Нагадаємо, що керував до останнього часу "Укргазвидобування" Сергій Костюк 8 червня подав заяву про звільнення за власним бажанням з 25 червня.

Як відомо, Прохоренко закінчив Harvard University Kennedy School of Government, працював у низці міжнародних компаній, зокрема, в McKinsey&Company, де відповідав за Східну Європу, Центральну Азію, Каспійський регіон і Центральний схід.

"Укргазвидобування" - найбільша газодобувна компанія країни.

Як відомо, 18 червня прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк дав вказівку НАК "Нафтогаз Україна" негайно змінити керівництво компанії "Укргазвидобування".

Раніше повідомлялося, що НАК "Нафтогаз України" має намір провести відкритий конкурс на посади постійних керівників"Укртранснафти" та "Укргазвидобування".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!