Кабмін передав "УТР" та "Укрінформ" в управління Мінінформполітики

Середа, 24 червня 2015, 18:46

У середу на  засіданні  Кабінету міністрів було проголосовано за віднесення агентства "Укрінформ"  та  Державної телерадіокомпанії "Всесвітня служба "Українське  телебачення  і радіомовлення" до сфери управління Міністерства інформаційної політики.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Після підписання прем'єр-міністром цих розпоряджень та їх офіційного опублікування, МІП розпочне роботу над запуском телеканалу Ukraine Tomorrow та рестартом  інформаційної  агенції "Укрінформ" у вигляді єдиної медіаплатформи іномовлення", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, найближчим часом Кабінет міністрів внесе до Верховної Ради проект Закону "Про  систему  іномовлення", узгоджений з парламентським Комітетом свободи слова та інформаційної  політики, та який вже зараз проходить обговорення під час круглих столів з представниками суспільства.

Реклама:

"Ми розпочинаємо роботу з того, що оголошуємо публічно про набір  команди для створення якісного іномовлення України. Кожен, хто бажає  долучитися  до цієї команди, може надсилати свої дані на електронну адресу. Процес набору буде максимально прозорий", - сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: