Price.ua розповів від чого залежить ціна дитячих візочків®

Понеділок, 22 червня 2015, 12:41

Багато батьків стикаються з проблемами вибору коляски, які пов'язані не тільки з комплектацією або кольором моделі, но також і з бюджетом родини. На ринку дитячих товарів представлено безліч ідентичних моделей з істотною різницею в ціні. Фахівці Price.ua розповіли основні фактори, що впливають на формування вартості.

Перше, що впливає на ціну — популярність бренду. Вартість продукції таких гігантів у сфері дитячих товарів як Chicco, Peg Perego, Stokke, Jane буде на порядок вище ніж у аналогічних товарів інших виробників. Це обумовлено якістю матеріалів та комплектацією візочків. Незважаючи на високу ціну, практично кожен магазин дитячих колясок в Києві включає їх в свій асортимент.

 

На ціну суттєво впливає комплектація та тип коляски. Легкі коляски-тростини без аксесуарів і можливості регулювання спинки займають нижні позиції в ціновому рейтингу. За ними слідують літні прогулянкові коляски-тростини і коляски з механізмом складання "книжка". Ці моделі дитячого транспорту виготовлені з недорогих полегшених матеріалів: легкого алюмінію і тонкої тканини. Крім цього, не всі коляски укомплектовані дощовиком і москітною сіткою, що безумовно відбивається на ціні.

Середній ціновий сегмент займають полегшені демісезонні коляски, а також коляски-трансформери. В їх вартість враховані витрачені матеріали для виготовлення посиленої рами, ущільненого тканинного каркаса, чохла для ніг і батьківської сумки, а також москітної сітки і дощовика. Оскільки в колясках такого типу рідко передбачається перекидна ручка і змінні блоки, то виробники економлять на додатковій фурнітурі.

Реклама:

Найдорожчі типи візочків: 2-в-1 та 3-в-1. У комплектацію перших входять люлька і прогулянковий блок, у других в наборі додатково йде автокрісло. Ці коляски будуть найбільш дорогими навіть у виробників бюджетного рівня. Це пояснюється кількістю і якістю використаного матеріалу для виготовлення 2 або 3 блоків, використанням фурнітури для установки блоків на одне шасі, а також набором аксесуарів. Практично всі моделі колясок оснащені дощовиком, москітною сіткою, батьківської сумкою. У деяких колясках з маленьким капюшоном в комплекті поставляється спеціальна сонцезахисна парасолька.

До факторів, що формує ціну, також відносяться тип і різновид коліс: поворотні, неповоротні, надувні, поліуретанові або з псевдогуми. Розмір також має значення. Крім цього, коляски з алюмінієвим шасі будуть дешевші, ніж зі сталевими.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!