Новою головою податкового комітету може стати Южаніна

Четвер, 7 травня 2015, 16:33

На посаду голови комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики можуть призначити депутата від фракції БПП Ніну Южаніну, замість Романа Насірова, який нещодавно очолив Державну фіскальну службу.

Цю інформацію "Економічній правді" підтвердили депутат від "Блоку Петра Порошенка" та співрозмовник в Адміністрації президента.

На даний момент Южаніна є членом комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики.

Южаніна - аудитор-директор, ТОВ АФ "Європейська аудиторська група" 

До обрання в парламент Южаніна працювала директором телекомпанії "Експрес-інформ" - засновника "5 каналу", власником якого є президент України Петро Порошенко.

Реклама:
натиснути для збільшення 

Співрозмовник також повідомив, що член комітету з питань податкової та митної політики Оксана Продан, яка була претендентом на пост голови цього комітету до призначення Насірова, а потім конкурувала за посаду голови ДФС, не може очолити податковий комітет. "Річ у тім, що вона - член партії "Удар", квота якої вже вичерпана", - пояснив співрозмовник.

Нагадаємо, Южаніна також брала участь у конкурсі на посаду голови Державної фіскальної служби.

Як відомо, Кабінет міністрів на позачерговому засіданні 5 травня призначив депутата від "Блоку Петра Порошенка" Романа Насірова головою Державної фіскальної служби.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: