"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Держфінінспекція не знайшла порушень в фіндіяльності "Укртранснафти" за 2014 рік

П'ятниця, 29 травня 2015, 09:34

Державна фінансова інспекція України не знайшла порушень у фінансовій діяльності ПАТ "Укртранснафта" за 2014 рік.

Про це йдеться у відповіді-листі Держфінінспекції, який є у розпорядженні "Економічної правди".

Як зазначається у листі, Держфінінспекція розглянула лист НАК "Нафтогаз" від 6 травня 2015 року щодо надання інформації про факти, які можуть свідчити про порушення законодавства з фінансово-господарської діяльності Пат "Укртранснафти"за 2014 рік.

"Держфінінспекцією протягом 2014 року на виконання звернень правоохоронних органів проведено дві ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності ПАТ "Укртранснафта" за період з 1 січня 2011 по 14 червня 2014 року та з 1 січня 2008 року по 3 жовтня 2014 рік, якими фактів порушень законодавства з фінансової дисципліни не встановлено", - йдеться у листі.

Реклама:

Нагадаємо,  ще 8 квітня наглядова рада "Укртранснафти" призначила Сергія Сукала т. в. о. керівника цієї компанії на 4 місяці.Як відомо, компанії, які контролює олігарх Ігор Коломойський, у березні-квітні отримали більше 120 мільйонів від державної "Укртранснафти" за зберігання нафти.

Після призначення Коломойський почав видзвонювати президента і прем'єра, які начебто дали вказівку керівництву Міненерго та "Нафтогазу" зупинити це призначення. Сукало навіть написав заяву про відмову від вступу на посаду і призначив брифінг в "Українському кризовому медіа-центрі".

Проте згодом брифінг скасували, а заяву Сукала так і не пустили в хід.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: