"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Слідом за "Брусничкою" Ахметов призупинив роботу АЗС в зоні АТО

Понеділок, 18 травня 2015, 12:32

Компанія "Паралель" призупиняє роботу мережі АЗК під ТМ "Паралель" на території Донецька і всіх інших населених пунктів Донецької області, які не підконтрольні українській владі.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Так, до 18 травня включно свою роботу призупинять 32 автозаправних комплексу під ТМ "Паралель" в Донецьку, Макіївці, Докучаєвську, Зугресі, Шахтарську, Єнакієвому, Сніжному, Тельманове та Торезі.

Як повідомляється, рішення про призупинення роботи АЗК прийнято з урахуванням поточної ситуації: на даний момент компанія не бачить можливості для постачання палива в ці міста в рамках чинного законодавства або закупівлі його на місці у постачальників, зареєстрованих в Україні.

Реклама:

"Це вкрай складне рішення стало вимушеним, і, ми віримо, тимчасовий захід, продиктований тим, що постачання на непідконтрольні території з боку України фактично неможливі, а легальних альтернативних каналів оптових поставок палива на ці території зараз не існує", - заявила гендиректор компанії "Паралель" Олена Хілієнко.

"Як тільки ми побачимо можливості для відновлення роботи компанії на цій території в рамках правового поля і для безпечної роботи персоналу, ми в найкоротші терміни відновимо роботу нашої мережі", - додала Хілієнко.

Всім працівникам АЗК, які припиняють свою роботу, буде виплачений компенсаційний пакет, що в 2 рази перевищує розмір встановлених законом обов'язкових виплат в подібних випадках.

Нагадаємо, робота компанії на частині території Луганської області, яка не підконтрольна Україні, була зупинена ще в липні 2014 року. При цьому "Паралель" продовжує роботу в Донецькій, Луганській області, де сьогодні можливо забезпечити логістику палива та роботу персоналу.

Також нафтопродукти компанії продаються на фірмових АЗК в Запорізькій і Дніпропетровській області.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: