"Брусничка" Ахметова призупиняє роботу в зоні АТО

Понеділок, 18 травня 2015, 11:57

З 18 травня 2015 ТОВ "Український Рітейл" тимчасово призупиняє роботу магазинів торгової мережі "Брусничка" на територіях Донецької та Луганської областей, непідконтрольних Україні.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомляється, це 54 торгових точки в Донецькій і Луганській областях.

"Закриття магазинів - вимушений крок, непросте рішення, продиктоване незалежними від нас обставинами. Донецьк був і залишається рідною домівкою для компанії і більшості співробітників. Проте в даний час склалася ситуація, при якій продовження поставок продуктів з території України стало неможливо, а складські запаси мережі підійшли до критичного мінімуму", - прокоментував ситуацію гендиректор ТОВ "Український Рітейл" Дмитро Кулик.

Реклама:

З метою збереження робочих місць і можливості забезпечення продуктами харчування населення, керівництвом торговельної мережі "Брусничка" розглядається можливість передачі разбрендірованних приміщень та обладнання робочим колективам на умовах оренди до моменту повернення мережі.

У разі передачі приміщень в оренду "Український Рітейл" не здійснюватиме ні контроль, ні управління цими магазинами з боку центрального офісу.

Нагадаємо, що всього на території, непідконтрольній Україні, знаходиться 54 магазини "Брусничка". На даний момент 4 з них закриті через серйозні ушкодження.

Всього станом на 18 травня 2015 "Брусничка" налічує 152 торгові точки, розташовані в шести областях України.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: