У Москві проведуть молебні на підтримку імпортозаміщення

Четвер, 9 квітня 2015, 14:32

У московських храмах в середині квітня почнуть читати молебні в допомогу фермерам, а також для підтримки імпортозаміщення.

Про це пишуть "Известия" з посиланням на заступника голови Синодального відділу по взаємодії Церкви і суспільства Російської православної церкви Романа Богдосарова.

"Ми сподіваємося, що молебні допоможуть хліборобам, бажаючим мирно трудитися. Люди, що працюють на землі, намагаються підняти наше російське сільське господарство, отримати гарний врожай і, як наслідок, посприяти процесу імпортозаміщення в країні", - сказав Богдосаров.

Як зазначив священнослужитель, в нинішній економічній ситуації держпідтримка виявляється великим аграрним компаніям, а фермери відчувають постійний тиск як з боку регіональної влади, так і з боку виробників насіння, підвищують ціни.

Реклама:

За словами Богдосарова, після Великодня Синодальний відділ визначить, коли і з якою періодичністю будуть проходити молебні. Він додав, що сільські священики по дореволюційній традиції регулярно проводять богослужіння для благополучного врожаю.

У березні в одному з храмів Москви на прохання потерпілих від кризи жителів столиці відслужили молебень про дарування Божої допомоги іпотечним позичальникам, які опинилися на межі банкрутства.

Лента.ру

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!