Як купити квартиру в Києві в готовому будинку з ВЕЛИКОЮ знижкою?®

Вівторок, 14 квітня 2015, 11:00

За останній час в місті Києві стали користуватися попитом квартири нового покоління, розташовані в житловому комплексі "Европейське місто". Квартири, що відрізняються своєю унікальністю і новизною у всіх сенсах і проявах користуються великим попитом. Люди прагнуть не просто купити квартиру в Києві в готовому будинку але й придбати щось нове, з новим плануванням, в яскравій і барвистій обстановці, створене за новітніми технологіями і йде в ногу з часом.

Нові житлові комплекси прийдуть на зміну старотипним одноманітним і похмурим мікрорайонам Києва. У нових житлових комплексах все зовсім по новому, все яскраво, світло і привабливо. Абсолютно нове планування не тільки квартир, але і паркових зон, що надає їм ще більше краси і яскравості.

ЖК «Европейське місто»

Житловий комплекс "Европейське місто" представляє собою яскравий і барвистий рай, так як все дихає і грає різними кольорами веселки. Тут приверне вашу увагу не тільки краса алей, зелених молодих насаджень і нових яскравих дитячих майданчиків, але й краса і яскравість самих будинків, адже всі вони пофарбовані в яскраві кольори і створюють гарний настрій навіть в самі похмурі й сумні дні.

Тут створені всі умови для життя і прогулянок навіть у нічний час, так як житловий комплекс обладнаний найновішими технологіями освітлення, які працюють без збоїв і неполадок. Це все об'єднує, переплітається і створює той затишок, зону якого не хочеться покидати навіть гостям. Хочеться спостерігати за грою фарб і переплетенням колірної гами на території житлових комплексів, бачити приємний і, постійно радуючий око пейзаж.

Реклама:

Якщо ви втомилися від повсякденної сірості, від маленьких тьмяних віконець в старих районах міста, тоді вам варто порадувати себе і своїх близьких, купивши квартиру в новому будинку житлового комплексу "Европейське місто". Тут ви не знайдете сірості і смутності, так як всі квартири теплі і світлі, з великими вікнами впускають тільки світло і радість у ваше життя. Покупка квартири в ЖК "Евромісто" дасть новий виток вашого життя і змінить вас назавжди.

Житловий комплекс "Европейське місто" розташований в зручному та доступному місці, до якого ведуть кілька станцій метро:

• Вокзальна;

• Дружби народів;

• Виставковий центр;

• Шулявська.

Не можна не підкреслити, що даний житловий комплекс виріс на перетині цих станцій метро досить швидко, так як до цього було докладено максимум зусиль безлічі фахівців будівельних спеціальностей.

"Европейське місто" має зручну транспортну розв'язку. Звідси можна дістатися в будь-яку частину міста без особливих труднощів, що не створює відчуття відрізаності від навколишнього світу. В тридцяти хвилинах від житлового комплексу знаходиться Севастопольська площа, а центр міста ще ближче - в п'ятнадцяти хвилинах. І саме це дозволяє отримати схвалення навіть самих вибагливих покупців.

Ми готові створити всі умови, піти на будь-які компроміси, відповісти на будь які питання які в зручний для вас час!


ЖК "Европейське місто"

(044) 383 44 44

(096) 211 22 22

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!