"Київенерго" відключить "Межигір'я" від світла через мільйонні борги

Четвер, 5 березня 2015, 09:57

Компанія "Київенерго" має намір в березні припинити електропостачання будівлі державної резиденції "Межигір'я" через значну заборгованість, яка станом на 1 березня становить 7,4 млн гривень.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Київенерго".

"ПАТ "Київенерго" змушене в березні 2015 року припинити електропостачання ТОВ "Танталіт", на чиєму балансі знаходиться резиденція "Межигір'я", через заборгованість за спожиту електроенергію в розмірі 7,4 млн гривень", - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що протягом року "Київенерго" застосувало всі можливі заходи, щоб запобігти відключенню підприємства від електроенергії, зокрема здійснювалася відстрочка відключень і реструктуризація боргу.

Реклама:

Крім того, "Київенерго" має намір припинити в березні безкоштовне електропостачання комплексу відпочинку "Пуща-Водиця" урочища "Межигір'я" до врегулювання договірних відносин.

Як повідомлялося, компанія "Київенерго" має намір в березні припинити електропостачання будівлі Київської обласної державної адміністрації за адресою пл. Л. Українки, 1 через значну заборгованість, яка станом на 1 березня становить 1,76 млн гривень.

Українські новини

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: