Мінагропрод відібрав двох претендентів на посаду директора ДП "Укрспирт"

Понеділок, 30 березня 2015, 17:15

Конкурсна комісія при Міністерстві аграрної політики та продовольства відібрала двох претендентів на посаду керівника державного підприємства "Укрспирт": Ніну Гаркаву та Анатолія Далибожика.

Про це повідомив журналістам перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Ярослав Краснопольський після засідання конкурсної комісії в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Конкурсна комісія визначила двох претендентів, зокрема, це пан Далибожик - чоловік, який сьогодні працює заступником директора "Укрспирту". Другий кандидат - пані Гаркава, яка наразі є безробітною", - заявив Краснопольський.

Він уточнив, що Ніна Гаркава має досвід роботи в структурі "Укрспирту", де очолювала Івано-Франківське відділення, показники роботи якого були одними з кращих в галузі. Також Гаркава очолювала Сумську облдержадміністрацію у 2005-2006 роках.

За словами першого заступника міністра, остаточне рішення щодо цих кандидатів Кабінет міністрів ухвалить протягом найближчих 10 днів. Загалом у конкурсі на посаду директора ДП "Укрспирт" брало участь 20 осіб.

Реклама:

ДП "Укрспирт" віднесено до сфери управління Міністерства аграрної політики та продовольства. У минулому році заводи "Укрспирту" виробили близько 15 млн декалітрів спирту, весь обсяг був реалізований на внутрішньому ринку.

В. о. директора "Укрспирту" наразі є Роман Іванюк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: