Коломойського викинули з паливного тендеру на 37 мільйонів

Понеділок, 30 березня 2015, 11:18

ДП "Морський торговельний порт "Южний" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Систем Інвест Трейдінг" на постачання палива на суму 36,95 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

До кінця липня фірма постачатиме порту дизепаливо підвищеної якості (Євро) марки С, F, марки Е виду І і виду ІІ, бензин А-95 Євро і А-95 Євро виду І, а також А-92 Євро. Станом на момент публікації ціни на окремі типи палива не оприлюднені.

Фірму "Систем Інвест Трейдінг" зареєстрували 21 травня минулого року в Одесі по вул. Базарна, 5/5, офіс 606.

Реклама:

Власником і директором фірми записаний Денис Валерійович Стеценко, в Одесі людина з таким ПІБ відома як юрисконсульт, ще рік тому він шукав роботу, розміщуючи резюме на рекрутингових сайтах, в якості власника чи директора якихось інших фірм раніше не фігурував.

Представляти фірму на тендер, згідно з протоколами розкриття пропозицій попередніх торгів, приходить сам Стеценко.

Компанія почала вигравати тендери на початку листопада, отримавши замовлення спочатку на паливо за 12 млн грн від Одеського порту, а потім ще один аналогічний контракт на 20 млн грн від Южненського порту. Загалом за цей час фірма виграла тендерів на 94,55 млн грн, усі від портів.

Єдиним конкурентом було ужгородське ТОВ "Західна нафтогазова компанія", яка програла з різницею в півмільйона. Фірма належить Сергію Чорному, однак її називають близькою до Юрія Борисова, якого у січні минулого року було звільнено з посади керівника "Укргазвидобування".

На участь також подавався "Авіас" із групи Ігоря Коломойського, однак пропозиція була відхилена через брак низки документів та забезпечення пропозиції конкурсних торгів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!