"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Заступник генпрокурора подарував сину квартиру у центрі Києва

Середа, 18 березня 2015, 12:43

Син заступника генпрокурора Олексія Баганця Віталій минулого року отримав у подарунок квартиру на бульварі Лесі Українки, 7а у Києві.

Про це повідомляють "Наші Гроші.Львів" с посиланням на сайт проекту "Гарна хата".

Він став власником квартири на підставі договору дарування від 24 березня 2014 року. Попереднім власником житла вказано самого заступника генпрокурора Олексія Баганця, який придбав цю квартиру у 2012 році, а у лютому 2014 року був призначений заступником генпрокурора.

Квартира, яку Віталій Баганець отримав у подарунок, розміщена у житловому комплексі преміум-класу. Ціни тут стартують від 2,1 тисяч доларів за кв. м.

Реклама:

Нагадаємо, Олексій Баганець з радянських часів працював у органах прокуратури. Після обрання президентом Віктора Януковича він пішов з прокуратури у адвокатуру, був захисником екс-міністра МВС Юрія Луценка.

 

У 2014 році Олексій Багнець повернувся на держслужбу на посаду замгенпрокурора. Після цього два його дорослі сини зробили стрімку кар’єру. Віталій Баганець став начальником управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Київської області. Олександр очолив прокуратуру Оболонського району Києва.

У декларації про доходи Олексія Баганця за 2013 рік вказано, що він володіє будинком площею 243,6 кв. метрів у Конча-Заспі, іншим нерухомим майном площею 138 кв. м, а також квартирою площею 156 кв. м.

Олексій Баганець у 2013 році задекларував 502 тис. грн доходу. З цієї суми 93 тис грн -це спадщина, 250 тис. грн-пенсія, 123 тис. грн - дохід від передачі в оренду майна.

Дружина Баганця за рік заробила лише 14,4 тис. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: