"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

BlackBerry презентувала новий "супербезпечний" планшет - ЗМІ

Понеділок, 16 березня 2015, 12:03

Канадська компанія BlackBerry презентувала новий "супербезпечний" планшет - SecuTablet, розроблений спільно з корейською Samsung Electronics і американською International Business Machines (IBM).

Про це пише "Прайм" з посиланням на The Wall Street Journal.

SecuTablet нагадує планшет Galaxy Tab 10.5 С від Samsung. Він включає в себе технологію шифрування, яка вже використовується німецькими та канадськими урядами, зокрема, для боротьби з прослуховуванням.

Технологія IBM дозволяє користувачеві розділяти робочі і особисті програми. Таким чином компанія має намір розширити число своїх споживачів в бізнес- і урядових сферах.

Реклама:

"Будь-який користувач, знайомий з планшетами на базі Android, не матиме жодних проблем", - цитує видання заяву виконавчого директора компанії Ханса-Крістофа Квелле (Hans-Christoph Quelle), зроблену в кулуарах ярмарки CeBIT.

 

Пристрій SecuTablet з'явиться на прилавках цього літа, його вартість оцінюється в 2,38 тисячі доларів.

Це друга спроба канадського виробника вийти на світовий ринок планшетів.

У 2011 році BlackBerry випустила "таблетку" PlayBook, намагаючись конкурувати з Apple Inc., Samsung та іншими компаніями на споживчому ринку.

Однак PlayBook був зустрінутий критикою через нестачу основних функцій. У підсумку BlackBerry довелося списати сотні мільйонів доларів через непродані запаси.

Компанія BlackBerry займає невелику частку на світовому ринку мобільних пристроїв, проте її "родзинкою" є мобільна безпека.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: