"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Для чиновників скасують обмеження щодо оплати праці

П'ятниця, 13 березня 2015, 14:24

Для працівників державних органів, бюджетних установ та Національного банку будуть скасовані обмеження щодо оплати праці.

Відповідні зміни передбачені законом України № 213-VIII "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо пенсійного забезпечення", який 10 березня підписав президент.

Відповідно до Розділу ІІ Закону України № 213-VIII від 2 березня 2015 року, скасовується дія пункту 10 розділу III"Прикінцеві положення" Закону України "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України" № 76- VIII  від 28 грудня 2014  року.

Дані зміни вступають у силу з 1 квітня 2015 року.

Реклама:

Нагадаємо, 2 березня 2015 р. Рада підтримала відповідний урядовий законопроект № 2212, за який проголосували 238 нардепів із 226 мінімально необхідних.

Даний закон також передбачає обмеження пенсій працюючим суддям.

Відповідно до нього, також підвищується на 5 років пільговий пенсійний вік для жінок, а також підвищується на 5 років страховий стаж за окремими професіями та спеціальний стаж для осіб, які мають право на пенсії за роботу в шкідливих і особливо шкідливих умовах праці та на пенсію за вислугу років.

Економічна правда 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!