Голова "Нафтогазу" заробляє учетверо більше за прем’єра

Вівторок, 10 березня 2015, 12:12

Посадовий оклад голови найбільшого в Україні державного енергохолдингу "Нафтогаз України" Андрія Коболєва становить 26,025 тисяч гривень. 

Про це йдеться у відповіді компанії на офіційний запит "УНІАН". 

"Посадовий оклад голови правління НАК "Нафтогаз України" Андрія Коболєва станом на 31.12.2014 р. становить 26 025,00 грн", - сказано в повідомленні НАК.

Також у компанії повідомили, що декларацію про доходи за 2014 рік голови правління, згідно з чинним законодавством, буде подано до відповідних органів до 30 квітня 2015 року. 

Реклама:

"Також повідомляємо, що дана інформація буде оприлюднена на сайті "Нафтогазу України"", - додали в компанії. 

Крім заробітної плати керівника "Нафтогазу", УНІАН також цікавився доходами членів правління компанії, але в офіційній відповіді прес-служба НАК даної інформації не надала. 

У розмові з агентством керівник прес-служби Олена Осмоловська пояснила, що члени правління НАК "Нафтогаз України" поки що визначаються, чи будуть вони публікувати свої доходи, оскільки чинне законодавство не зобов'язує топ-менеджмент держкомпанії розкривати власні доходи. 

За повідомленнями ЗМІ, посадовий оклад прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка становить 6640 грн.

Посадовий оклад віце-прем'єр-міністра, віце-прем'єра - міністра регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства, віце-прем'єра - міністра культури і міністра Кабінету міністрів становить 6109 грн.

НАК "Нафтогаз України" - найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають більш як 97% газу і нафти в країні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!