Банк Коломойського отримав черговий "рефінанс"

П'ятниця, 27 лютого 2015, 18:52

Національний банк 27 лютого видав "Приватбанку" черговий стабілізаційний кредит на загальну суму 700 млн гривень.

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

"Національний банк з метою забезпечення своєчасного виконання ПАТ КБ "ПриватБанк" своїх зобов’язань перед вкладниками  фізичними особами прийняв рішення (постанова Правління Нацбанку від 27 лютого 2015 року № 145/БТ) про підтримку його ліквідності та надання чергової суми стабілізаційного кредиту (700 млн гривень) терміном на два роки", - йдеться у повідомленні.

Як забезпечення за кредитом рефінансування Національного банку надано рухоме майно у вигляді залізничного рухомого складу та поруку власника істотної участі в "ПриватБанку".

Реклама:

Як зазначається, оцінку застави здійснила одна з провідних міжнародних аудиторських компаній, що відповідає критеріям, установленим нормативно-правовими актами Національного банку.

"Однією з умов надання кредиту рефінансування є його використання ПАТ КБ "ПриватБанк" виключно для виконання своїх зобов’язань перед фізичними особами", - повідомляє прес-служба.

Як повідомлялося, Національний банк в січні видав "Приватбанку" транші стабілізаційного кредиту на загальну суму 2,38 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!